Υλικά
- 100 ml ηλιέλαιο
- 280 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 200 γρ. ζάχαρη άχνη
- 1 κ.γ. μπέκιν πάουντερ
- 170 ml νερό
- Χυμό και ξύσμα από 3 λεμόνια
- 150 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
Εκτέλεση
1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 °C στον αέρα.
2. Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός.
3. Λαδώνουμε μια ορθογώνια φόρμα διαμέτρου 30x12 εκ., αδειάζουμε το μείγμα και ψήνουμε για 30 λεπτά.
4. Αφήνουμε να κρυώσει και ξεφορμάρουμε.
5. Αφήνουμε να κρυώσει εντελώς, κόβουμε και σερβίρουμε.
Διαβάστε επίσης...
Εμμηνόπαυση και προβλήματα ύπνου: Αιτίες και λύσεις
Οι διαταραχές ύπνου είναι ένα κοινό πρόβλημα που αντιμετωπίζεται κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης
ΠερισσότεραΜερικά σπιτικά ροφήματα που μπορούμε να καταναλώσουμε μετά την άσκηση
Οι ειδικοί συστήνουν να παραλείπουμε την κατανάλωσή ενεργειακών ροφημάτων και να επιλέγουμε τα απλά και σπιτικά.
Περισσότερα