1 κιλό μύδια
3 κρεμμύδια
1 φλιτζ. τομάτα
1 φλιτζ. λάδι
5 σκελίδες σκόρδο
3 πιπεριές κόκκινες
½ φλιτζ. σέλινο
½ φλιτζ. άνηθο
2φλιτζ. ρύζι
½ φλιτζ. λευκό κρασί ξηρό
4 φλιτζ. ζεστό νερό
αλάτι, πιπέρι
Αρχικά, τσιγαρίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, προσθέτουμε τα σκόρδα σε φέτες, την τομάτα, τα μύδια και τα ανακατεύουμε στο τηγάνι για να πάρουν βράση. Όταν μαλακώσουν, τα σβήνουμε με κρασί και έπειτα, ρίχνουμε την πιπεριά σε μικρά κομμάτια, το ρύζι και το ζεστό νερό. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα μυρωδικά φυτά και αν θέλουμε τρίβουμε και λίγο κόκκινο πιπέρι.
Διαβάστε επίσης...
Λιγότερα παιδιά, περισσότερα χρόνια ζωής αποκαλύπτει νέα μελέτη
Η μικρότερη διάρκεια ζωής είναι το τίμημα που πληρώνουμε για υψηλότερη γονιμότητα, υποδηλώνουν τα γονίδια
ΠερισσότεραΔΜΣ: Είναι ένα ακριβές μέτρο της υγείας;
Πολλά επιχειρήματα έχουν επισημάνει γιατί αυτό το επιφανειακό εργαλείο δεν αποτελεί αξιόπιστο δείκτη υγείας.
ΠερισσότεραΚάνει Κακό Στην Καρδιά. Δεν Μπορείτε Να Το Φανταστείτε…
Οι κυριότεροι παράγοντες που κάνουν κακό στη λειτουργία της καρδιάς μας
Περισσότερα