Εάν έχετε σέλινο στο ψυγείο σας και δε σκοπεύετε να το χρησιμοποιήσετε στις
επόμενες 2-3 μέρες, πλύντε καλά τα φύλλα του, στεγνώστε τα και βάλτε τα στο
φούρνο με την πόρτα ανοιχτή. Όταν ψηθούν, χωρίς να μαυρίσουν τρίψτε τα με τις
παλάμες σας να γίνουν σκόνη και βάλτε σε αεροστεγές βαζάκι. Θα διατηρήσει για
πολύ καιρό το άρωμά του και θα νοστιμίσει με ελάχιστη ποσότητα τις σούπες, τα
ψητά και τις σαλάτες σας.
Διαβάστε επίσης...
Κατηγορίες στρες και τρόποι διαχείρισής τους
Όταν υπερβαίνουμε το όριο, η αντίδραση του σώματος είναι να μας στείλει σήματα στρες
ΠερισσότεραΘετική στάση για τη ζωή: Μήπως είναι καιρός να την αποκτήσετε;
Το μυστικό βρίσκεται στην καλή διάθεση και αισιοδοξία!
Περισσότερα